Nutricionista @ Arbor Vitae dr. Sarić

novost-nevena-1200x609.jpg

Zanima Vas kako sastav hrane utječe na Vaš organizam, kako primijeniti principe pravilne prehrane u svakodnevnom životu, kako koristiti hranu kao pomoćnu terapiju u borbi protiv raznih zdravstvenih tegoba, ali i ono najvažnije – kako uživati u hrani?

Odgovore na ta i mnoga druga pitanja dobit ćete od nutricionistice koja u razgovoru s klijentom, na temelju određenih parametara i nutritivnog statusa, može objektivno odrediti zdravstveno stanje pojedinca povezano s prehranom te preporučiti pravilnu prehranu u cilju poboljšanja zdravlja.
Kod magistrice nutricionizma možete se naručiti na:

ANALIZU NUTRITIVNOG STATUSA I SASTAVA TIJELA

Mjerenje antropometrijskih parametara, izračun BMI-a, cjelodnevnih energetskih potreba, preporučenih dnevnih potreba za nutrijentima, mjerenje masnog i mišićnog tkiva, te visceralnog masnog tkiva.

NUTRICIONISTIČKO SAVJETOVANJE

Procjena trenutačnog zdravlja i prehrambenih navika te razine tjelesne aktivnosti, analiza nutritivnog statusa organizma, izračun nutritivnih potreba, izrada smjernica koje pomažu u izboru optimalnih namirnica i tjelesne aktivnosti kako biste bili zdraviji, izgledali bolje te postigli i zadržali željene rezultate.

DIJETOTERAPIJSKO SAVJETOVANJE

Određivanje energetskih i nutritivnih potreba bolesnika na temelju antropometrijskih mjera, razgovora s pacijentom te subjektivne i objektivne procjene nutritivnog statusa – preporuka adekvatne prehrane za određeno zdravstveno stanje uz primjer jelovnika za jedan dan.

INDIVIDUALNI PLAN PREHRANE

Mjerenje antropometrijskih parametara, izračun BMI-a, upitnik o učestalosti konzumiranja namirnica i preferiranih namirnica, utvrđivanje dnevnih potreba za energijom i nutrijentima, izrada smjernica koje pomažu u izboru optimalnih namirnica i tjelesne aktivnosti, potom izrada tjednog plana prehrane na osnovu svih prikupljenih podataka s obzirom na željeni cilj.

Poliklinika “Arbor Vitae”

Od osnivanja 1998.godine do danas nudimo Vam savremenu medicinsku uslugu sa najmodernijim tehničkim dostignućima, ljubazno i na topal i ljudski način!
“Arbor vitae – medicina sa srcem od začeća do procvale dobi”.

logo-alt

GPS Coordinates: 43.350150, 17.812501

Sva prava pridržana - Poliklinika Arbor Vitae Dr. Sarić