Poliklinika “Arbor Vitae dr.Sarić“

ESTETSKA/PLASTIČNA HIRURGIJA

Trudimo se da budemo prepoznatljivi po kvalitetu i stručnosti, individualnom pristupu i inovativnim metodama koje primenjujemo. Naša misija je Vaše zadovoljstvo. Pružamo uslugu, njegu i rezultate koje očekujete od jednog od vodećih timova u Evropi u oblasti estetske hirurgije. Briga o pacijentima, hirurške vještine i stalno usavršavanje su temelj naših rezultata i naša najbolja referenca.

U našoj Poliklinici za područje plastične i rekonstruktivne hirurgije angažovana je dr.sci. dr.med.  Katarina Andjelkov, specijalista plastične i rekonstruktivne hirurgije, subspecijalista okuloplastične hirurgije. Dr. Andjelkov se bavi plastičnom hirurgijom više od 12 godina.

Bitna karakteristika njenog rada je prilagođavanje najsavremenijih tehnika svakom pacijentu ponaosob, poštujući njihove želje. Angažovana i podjednako posvećena kliničkom i istraživačkom radu, autor je većeg broja stručnih radova objavljenih u najpoznatijim časopisima i čest predavač po pozivu na kongresima iz oblasti plastične i rekonstruktivne hirurgije širom svijeta.

Dr. Andjelkov je vlasnica klinike za estetsku hirurgiju BelPrime Clinic u Beogradu.

ABDOMINOPLASTIKA (f)

Abdominoplastika za nju


LIPOSUKCIJA (f)

Liposukcija za nju


POVEĆANJE GRUDI (f)

Povećanje grudi za nju


ZATEZANJE LICA (m)

Facelifting za njega


OBNOVA KOSE (m)

Transplatacija (obnova) kose za njega


SILHOUETTE LIFT (m)

Lifting specijalno dizajniranim nitima za njega.Estetska hirurgija

ZA NJU


Naša misija je Vaše zadovoljstvo. Pružamo uslugu, njegu i rezultate koje očekujete od jednog od vodećih timova u Evropi.Estetska hirurgija

ZA NJEGA


Trudimo se da budemo prepoznatljivi po kvalitetu i stručnosti, individualnom pristupu i inovativnim metodama koje primjenjujemo.


Poliklinika “Arbor Vitae”

Od osnivanja 1998.godine do danas nudimo Vam savremenu medicinsku uslugu sa najmodernijim tehničkim dostignućima, ljubazno i na topal i ljudski način!
“Arbor vitae – medicina sa srcem od začeća do procvale dobi”.

logo-alt

GPS Coordinates: 43.350150, 17.812501

Sva prava pridržana - Poliklinika Arbor Vitae Dr. Sarić