Estetska hirurgija

LIFTING BUTINA

Lifting butina – ZA NJEGA

Veliki gubitak telesne težine ili starenje kože mogu uzrokovati opuštenost unutrašnje strane butina. To može biti isključivo estetski ili pak i medicinski problem jer u nekim slučajevima prouzrokuje iritaciju kože usled trenja.

Naši stručnjaci rado će razgovarati sa vama i objasniti postupke koji će vam pomoći da izgledate jednako dobro kao što se osećate.

Cilj

Lifting unutrašnje strane butina je postupak kojim se uklanja opuštena koža i time se poboljšava kontura butina i vraća mladalački izgled.

Postupak

Primenjujemo najsavremenije tehnike, sa kratkim i dobro sakrivenim ožiljkom u području prepona, kada god je to moguće. Ponekad je ožiljak produžen do unutrašnjeg dela kolena, a u cilju rešavanja viška kože u srednjem i donjem delu butina. Ovaj postupak se može kombinovati sa liposukcijom.

Potrebno je ostati jednu do dve noći u bolnici, zavisno od obima procedure.

Vaš oporavak

Potrebno je nositi specijalne pojaseve (bermude) nekoliko nedelja. Pacijentima se savetuje da se suzdrže od hodanja ili dugotrajnog stajanja dve do tri nedelje, te je poželjno da se pacijenti vrate na posao nakon tog perioda.

Rezultati zatezanja butina su odmah vidljivi, ali otok može trajati od tri do šest meseci zavisno od postupka. Sveukupni rezultati zatezanja butina su dugotrajni, pod uslovom da se održava težina.


Pogledajte načine na koje možete zakazati pregled kod nas

ZAKAŽITE PREGLED KOD NAŠEG SPECIJALISTE

Poliklinika “Arbor Vitae”

Od osnivanja 1998.godine do danas nudimo Vam savremenu medicinsku uslugu sa najmodernijim tehničkim dostignućima, ljubazno i na topal i ljudski način!
“Arbor vitae – medicina sa srcem od začeća do procvale dobi”.

logo-alt

GPS Coordinates: 43.350150, 17.812501

Sva prava pridržana - Poliklinika Arbor Vitae Dr. Sarić