Estetska hirurgija

OBLIKOVANJE ZADNJICE

Oblikovanje zadnjice – ZA NJEGA

Moguće je izvesti i kombinovati različite postupke kako bi se poboljšao izgled, veličina i definicija zadnjice. Možete smanjiti, povećati ili samo podići zadnjicu ili pak možete ukloniti višak kože iznad gornjeg dela zadnjice.

To se može postići sopstvenim masnim tkivom ili specijalno dizajniranim implantima. Ukoliko se radi sopstvenim masnim tkivom, neophodno je prvo izvršiti liposukciju, a zatim se, u istom hirurškom aktu, prečišćeno masno tkivo ubrizgava između glutealnih mišića do postizanja željene veličine i oblika.

Postupak

Operacija postavljanja specijalno dizajniranih implanta za zadnjicu vrši se kroz mali, dobro sakriveni rez. Implant je lokalizovan izmedju glutealnih mišića, što omogućava postizanje prirodnog izgleda, zatezanje opuštene kože i podizanje opuštene zadnjice.

Vaš oporavak

Nakon operacije, savetuje se nošenje specijalnih kompresivnih bermuda. Sedenje je dozvoljeno, ali isključivo sa pravim ledjima. Moguće je vraćanje svakodnevnim aktivnostima već nakon nekoliko dana od operacije.


Pogledajte načine na koje možete zakazati pregled kod nas

ZAKAŽITE PREGLED KOD NAŠEG SPECIJALISTE

Poliklinika “Arbor Vitae”

Od osnivanja 1998.godine do danas nudimo Vam savremenu medicinsku uslugu sa najmodernijim tehničkim dostignućima, ljubazno i na topal i ljudski način!
“Arbor vitae – medicina sa srcem od začeća do procvale dobi”.

logo-alt

GPS Coordinates: 43.350150, 17.812501

Sva prava pridržana - Poliklinika Arbor Vitae Dr. Sarić