Estetska hirurgija

POVEĆANJE GRUDI

Povećanje grudi – ZA NJU

Povećanje grudi je najčešća operacija posljednjih nekoliko godina kako u većem dijelu svijeta, tako i među našim pacijentima.
Male, opuštene grudi mogu da naruše samopouzdanje i izazovu osjećaj nezadovoljstva sopstevnim izgledom. Pomoćićemo vam da imate grudi kakve ste oduvek željeli ili kakve ste imali ranije.
Specijalno dizajnirani implanti učiniće da vaše grudi izgledaju veće, čvršće i privlačnije.

Tokom konsultacije objasnićemo vam sve vezano za implante, o raspoloživim oblicima implanta, veličinama i načinu izvođenja intervencije.

Cilj

Implanti povećavaju veličinu i poboljšavaju oblik grudi. Doprinjeće da se osjećate ženstveno, atraktivnije i zadovoljnije sobom.

Postupak

Operacija se izvodi se u uslovima odgovarajuće anestezije, traje oko sat vremena i savjetuje se jedno noćenje na klinici. Rez može da se postavi u pregibu ispod dojke ili na donjoj ivici bradavice.
U zavisnosti od veličine implanta i količine tkiva, implant se može postaviti ispod mišića ili ispod žljezdanog tkiva dojke.
Zavoji se skidaju narednog dana, savjetuje se nošenje sportskih grudnjaka ili posebnih steznika u prvih nekoliko nedjelja.

Oporavak

Povratak svakodnevnim aktivnostima je moguć 7-10 dana nakon operacije, a nekad i prije. Preostali šavovi biće uklonjeni do tada, a pošteda od fizičkih aktivnosti neophodna je u toku prvih osam nedjelja. Osjećaj u bradavicama privremeno može biti smanjen ali se vraća u normalu kada se organizam i grudi potpuno oporave. Ožiljci su mali, vremenom blijede i postaju jedva vidljivi.
Postavljanje implanata ne remeti dojenje.


Pogledajte načine na koje možete zakazati pregled kod nas

ZAKAŽITE PREGLED KOD NAŠEG SPECIJALISTE

Poliklinika “Arbor Vitae”

Od osnivanja 1998.godine do danas nudimo Vam savremenu medicinsku uslugu sa najmodernijim tehničkim dostignućima, ljubazno i na topal i ljudski način!
“Arbor vitae – medicina sa srcem od začeća do procvale dobi”.

logo-alt

GPS Coordinates: 43.350150, 17.812501

Sva prava pridržana - Poliklinika Arbor Vitae Dr. Sarić