Prof. Vlaisavljević – novi član našeg tima

vlaisavljevic-1-1-1200x609.jpg

vlaisavljevic-2Velika nam je čast i zadovoljstvo obavijestiti Vas da se #prof#dr#VeljkoVlaisavljević sa svojim timom pridružio timu našeg Centru za reproduktivnu medicinu i željene trudnoće.

Prof.Vlaisavljević je utemeljitelj odjela za humanu reprodukciju u Univerzitetskom Kliničkom Centru u Mariboru i idejni je tvorac #IVFLaboratorija u sklopu Kliničkog Centra u Mariboru. Pod njegovim vodstvom u ovom centru rođeno je više od #5000Beba kroz procese medicinske potpomognute oplodnje.
https://goo.gl/qYXwN2

Zajedno sa svojim timom profesor Vlaisavljević će u našoj Poliklinici biti konsultant u IVF programu našeg Centra za reproduktivnu medicinu i željene trudnoće.

Nova grupa pacijentica za IVF koje će voditi prof. Vlaisavljević planirana je za januar 2017. godine, a konsultacije i pregledi za ulazak u ovu grupu su već počele. Veselimo se saradnji sa prof. Vlaisavljevićem i njegovim timom, te mu se i ovim putem zahvaljujemo što je pristankom da bude član našeg tima dodatno potvrdio kvalitete naše ustanove.

Budući da je broj parova po grupi ograničen, molimo Vas da se na vrijeme javite u prostorije #PoliklinikaArborVitaeDrSarić, kako bismo mogli napraviti sve potrebne analize i uraditi adekvatnu pripremu za sami ciklus.

Poliklinika “Arbor Vitae”

Od osnivanja 1998.godine do danas nudimo Vam savremenu medicinsku uslugu sa najmodernijim tehničkim dostignućima, ljubazno i na topal i ljudski način!
“Arbor vitae – medicina sa srcem od začeća do procvale dobi”.

logo-alt

GPS Coordinates: 43.350150, 17.812501

Sva prava pridržana - Poliklinika Arbor Vitae Dr. Sarić