Poliklinika “Arbor Vitae dr.Sarić“

IVF – VANTJELESNA OPLODNJA


Centar za reproduktivnu medicinu i željene trudnoće

Centar za reproduktivnu medicinu i željene trudnoće “Arbor Vitae Dr. Sarić” je savremeno opremljeni IVF centar koji pruža sve usluge iz domena reproduktivne medicine.

Centar za reproduktivnu medicinu i željene trudnoće “Arbor Vitae Dr Sarić” Mostar koristi prostor i resurse Poliklinike, Dnevne bolnice i IVF Laboratorija.

U ginekološkoj ambulanti naše Poliklinike u prijatnoj atmosferi vršimo razgovor sa bračnim partnerima, obavljamo osnovne preglede, tu je i prostorija za davanje sperme, a analiza se obavlja u medicinsko-biohemijski laboratoriju, u kojem vršimo kompletnu biohemijsku i endokrinološku obradu;
U operacionoj sali naše Dnevnebolnice vršimo dijagnostičku i terapeutsku minimalno invazivnu jednodnevnu hirurgiju – histeroskopija i laparoskopija, punkciju folicula jajnika i embriotransfere – ET;
U IVF Laboratoriju radimo sve procedure medicinski podpomognute oplodnje. Laboratorij je opremljen najsavremenijom opremom, što je dodatni garant kvalitete pri obavaljnju samog postupka vantjelesne oplodnje.

Najvažniji dio svakako čini naše visoko educirano i ljubazno osoblje, sposobni da obavimo  sve postupke dijagnostike i liječenja bračnog infertiliteta najsavremenijim metodama. Slobodno iskoristite virtualnu šetnju i prije Vašeg dolaska, upoznajte se sa našim prostorijama.

Centar za reproduktivnu medicinu i željene trudnoće u Mostaru

U sklopu Poliklinike pružamo sve usluge iz domena reproduktivne medicine. Uz analizu laboratorijskih nalaza u saradnji sa spoljljnim saradnicima nudimo analizu kompletnu biohemijsku i endokrinološku obradu bračnih parova.

Dnevna bolnica – izvodimo dijagnostičku i terapijsku minimalno invazivnu reproduktivnu hirurgiju-histeroskopija I laparoscopija te IVF laboratorij visoko sofisticiran – novie tehnologije u radu IVF laboratorija, uz kontinuiranu kontrolu kvalitete laboratorija i kontrolu kvalitete postupka vođenja stimulacije, “total quality management”.

Najvažniji segment je svakako ljubazno i stručno osoblje sastavljeno od tima stručnjaka iz reproduktivne ginekologije, embriologa i biologa, interniste kardiologa i endokrinologa, urologa i psihologa.
IVF Centar

KO SMO?


Centar za reproduktivnu medicinu i željene trudnoće “Arbor Vitae Dr. Sarić” je savremeno opremljeni IVF centar koji pruža sve usluge iz domena reproduktivne medicine.IVF Centar

VANTJELESNA OPLODNJA


Centar za reproduktivnu medicinu i željene trudnoće “Arbor Vitae Dr. Sarić” je savremeno opremljeni IVF centar koji pruža sve usluge iz domena reproduktivne medicine.IVF Centar

FREEZING


Centar za reproduktivnu medicinu i željene trudnoće “Arbor Vitae Dr. Sarić” je savremeno opremljeni IVF centar koji pruža sve usluge iz domena reproduktivne medicine.Pogledajte načine na koje možete zakazati pregled kod nas

ZAKAŽITE PREGLED KOD NAŠEG SPECIJALISTE

Poliklinika “Arbor Vitae”

Od osnivanja 1998.godine do danas nudimo Vam savremenu medicinsku uslugu sa najmodernijim tehničkim dostignućima, ljubazno i na topal i ljudski način!
“Arbor vitae – medicina sa srcem od začeća do procvale dobi”.

logo-alt

GPS Coordinates: 43.350150, 17.812501

Sva prava pridržana - Poliklinika Arbor Vitae Dr. Sarić