IVF Vantjelesna oplodnja

IVF Labor

Centar za reproduktivnu medicinu Poliklinike „Arbor Vitae Dr. Sarić“ je savremeno opremljeni centar koji pruža sve usluge iz domena reproduktivne medicine.

U sklopu centra se nalazi operativni trakt za minimalno invazivne hirurške intervencije, te visoko sofisticirani laboratorij za vantjelesnu oplodnju. Najvažniji dio tima svakako čini ljubazno i stručno osoblje. U sklopu Centra radimo sve važnije postupke dijagnostike i liječenja bračnog infertiliteta.

Novi savremeno opremljeni prostori u koje smo uselili početkom 2016. godine izgradjeni su namjenski za potrebe naše ustanove, tako da su ispoštovani svi Europski normativi kada je u pitanju ova oblast.

U sklopu centra se nalazi kompletna infrastruktura neophodna za kvalitetan tretman u liječenju bračnog infertiliteta. Tu su dvije bolničke sobe i apartman sa ukupnim kapacitetom za smještaj devet pacijenata, dnevna operativna klinika, ginekološka ambulanta, androloška ambulanta, medicinsko-biohemijski laboratorij, te IVF Laboratorija.


Poliklinika “Arbor Vitae”

Od osnivanja 1998.godine do danas nudimo Vam savremenu medicinsku uslugu sa najmodernijim tehničkim dostignućima, ljubazno i na topal i ljudski način!
“Arbor vitae – medicina sa srcem od začeća do procvale dobi”.

logo-alt

GPS Coordinates: 43.350150, 17.812501

Sva prava pridržana - Poliklinika Arbor Vitae Dr. Sarić