Poliklinika “Arbor Vitae dr.Sarić“

LABORATORIJSKE ANALIZE I GENSKE PRETRAGE

Savremene laboratorijske usluge koje se pružaju u sklopu naše poliklinike u saradnji sa spoljnim laboratorijama, omogućava obavljanje analiza iz područja hematologije, biohemije, imunohemije, koagulacije, te citologije i mikrobiologije.


Pored pojedinačnih parametara zdravstvenog stanja organizma obuhvaćenih navedenim oblastima, naš laboratorij vam nudi i pojedine specifične pakete usluga kao što su internistički, trudnički, pedijatrijski paketi, paketi za intervencije, komplet osnovnih analiza i veliki lipidogram, koji obuhvataju uži i specifičniji dijapazon analiza koji će prikazati adekvatniju sliku zdravstvenog statusa.
Kao moderan medicinski laboratorij sa implementiranim laboratorijskim informacionim sistemom (LIS) omogućavamo našim klijentima vrhunsku uslugu baziranu na pouzdanim rezultatima analiza. Rezultati analiza za naše klijente su dostupni isti dan na recepciji naše poliklinike. Po želji, rezultati analiza se mogu dostaviti faksom ili email-om.

Ciljanu visoku kvalitetu naših usluga, profesionalnost, pristupačnost i pouzdanost obezbijedit će vam naš stručni tim koji sačinjavaju Merima Boloban Mr. laboratorijskih tehnologija, Asad Herić biolog, Muharem Dilberović laboratorijski tehničar.

Sveobuhvatnu ponudu i cjenovnik naših laboratorijskih usluga možete preuzeti OVDJE.Poliklinika “Arbor Vitae”

Od osnivanja 1998.godine do danas nudimo Vam savremenu medicinsku uslugu sa najmodernijim tehničkim dostignućima, ljubazno i na topal i ljudski način!
“Arbor vitae – medicina sa srcem od začeća do procvale dobi”.

logo-alt

GPS Coordinates: 43.350150, 17.812501

Sva prava pridržana - Poliklinika Arbor Vitae Dr. Sarić