Poziv da se pridružite našem novom Regionalnom Simpozijumu 2024.

novost-symposium.jpg

Drage kolege i prijatelji,

Veliko nam je zadovoljstvo i čast pozvati Vas da se pridružite Regionalnom SIMPOZIJUMU O MINIMALNOJ INVAZIVNOJ GINEKOLOŠKOJ HIRURGIJI UZ OSNOVNI I NAPREDNI PG KURS sa Udruženjem ginekologije i perinatologije Bosne i Hercegovine i bosanskohercegovačkim udruženjem ginekologa laparoskopije, koji će se održati u Mostaru od 27. do 29. juna 2024. godine u organizacije „Poliklinika Arbor Vitae Dr. Sarić“ i Kantonalne bolnice “Dr. Safet Mujić-“ odjel ginekologije.

Upoznajte naše svetski priznate stručnjake i uključite se u raspravu o tome gdje smo i kuda idemo u oblasti ginekološke endoskopije!
Ništa manje važna od samog programa simpozijuma je prilika da se obnove stara prijateljstva i steknu nova, da se u inspirativnoj atmosferi razmjenu iskustva i dobiju nove ideje i praktični savjeti.

Očekujemo da ćete se u prekrasnom ambijentu Starog grada na prekrasnoj Neretvi i drugim zanimljivim mjestima Mostara i okoline uvjeriti u gostoprimstvo Mostaraca, provesti predivne trenutke i proširiti profesionalne i lične kontakte, te doprinijeti uspjehu simpozijuma svojim ličnim učešćem.

Cilj nam je da revitaliziramo naše udruženje AGEBH, da obnovimo stara prijateljstva i da sklopimo nova, kao i da razmjenimo naučne ideje i dobro se provedemo. Mostar je savršeno mjesto za sve to.

Dobro došli i srdačani pozdravi!
Organizacioni odbor

Preuzmite:

KOMPLETAN PROGRAM SIMPOZIJA

FLYER NAJAVE SIMPOZIJA

Poliklinika “Arbor Vitae”

Od osnivanja 1998.godine do danas nudimo Vam savremenu medicinsku uslugu sa najmodernijim tehničkim dostignućima, ljubazno i na topal i ljudski način!
“Arbor vitae – medicina sa srcem od začeća do procvale dobi”.

logo-alt

GPS Coordinates: 43.350150, 17.812501

Sva prava pridržana - Poliklinika Arbor Vitae Dr. Sarić