20 godina postojanja Stomatološke poliklinike Jurišić

jurisic-1200x609.jpg

Čestitke na jubilarnoj dvadesetoj godišnjici postojanja Stomatološkoj poliklinici Jurišić.

Stomatološka poliklinika Jurišić slavi 20 godina postojanja. Ovim putem koristimo priliku da našim poslovnim partnerima čestitamo jubilarnu godišnjicu i poželimo uspjeh u budućem radu!

U sklopu obilježavanja 20 godina postojanja zajedno sa Stomatološkom Poliklinikom Jurišić, tim Laboratorije naše Poliklinike će raditi promotivnu akciju vađenja krvi i medicinsko-biohemijske obrade prikupljenih uzoraka u periodu od ponedjeljka 11.09. do petka 15.09. Vađenje krvi za analize u sklopu promotivne akcije biti će organizirano u prostorijama Stomatološke poliklinike Jurišić u periodu od 08:00-11:00.

U sklopu navedene akcije paket osnovnih medicinsko-biohemijskih pretraga će biti besplatan za korisnike usluga Stomatološke poliklinike Jurišić. Za sve dodatne medicinsko-biohemijske pretrage koje budu urađene u sklopu ove akcije biti će odobren popust od 15%.

Detaljan pregled laboratorijskih pretraga koje je moguć napraviti u Laboratriju naše Poliklinike možete pogledati na OVOM LINKU.

Nakon navedenog perioda promotivnih aktivnosti, jednom sedmično će biti organizirano vađenje uzoraka krvi u prostorijama Stomatološke poliklinike Jurišić, o čemu će korisnici usluga naše dvije ustanove biti naknadno obaviješteni.

Poliklinika “Arbor Vitae”

Od osnivanja 1998.godine do danas nudimo Vam savremenu medicinsku uslugu sa najmodernijim tehničkim dostignućima, ljubazno i na topal i ljudski način!
“Arbor vitae – medicina sa srcem od začeća do procvale dobi”.

logo-alt

GPS Coordinates: 43.350150, 17.812501

Sva prava pridržana - Poliklinika Arbor Vitae Dr. Sarić