Nove usluge u našem laboratoriju

lab-ljeto-1200x609.jpg

Iz dana u dan se trudimo korisnicima naših usluga obezbijediti vrhunsku uslugu uz topao i prijatan pristup. Povjerenje i zadovoljstvo naših pacijenata je naš krajnji cilj, te se tako trudimo uvijek ponuditi kompletnu uslugu našim pacijentima.
Novo u našem Laboratoriju je mogućnost mikrobiološke obrade na prisustvo Myco- i Ureaplasme. Također, rezultati PAP testa su gotovi za 10 dana od uzimanja uzorka za analizu. Kod pacijentica koje imaju sumnju na neželjene promjene na grliću materice, također smo u mogućnosti uraditi i HPV tipizaciju, koja može reći jako mnogo o predikciji razvoja neželjenih stanja u budućnosti.
Pored navedenih noviteta iz domena Laboratorijskih analiza, svakodnevno i bez naručivanja moguće je napraviti širok spektar analiza iz domena hematologije, biohemije, imunohemije. Detaljan popis analiza zajedno sa cijenama možete pogledati OVDJE.

Poliklinika “Arbor Vitae”

Od osnivanja 1998.godine do danas nudimo Vam savremenu medicinsku uslugu sa najmodernijim tehničkim dostignućima, ljubazno i na topal i ljudski način!
“Arbor vitae – medicina sa srcem od začeća do procvale dobi”.

logo-alt

GPS Coordinates: 43.350150, 17.812501

Sva prava pridržana - Poliklinika Arbor Vitae Dr. Sarić