Novi IVF Ciklus

novi-ivf-1-1200x609.jpg

Iako dolazi ljeto i sezona godišnjih odmora, rad na stvaranju pozitivnih životnih priča u našem Centru ne prestaje. Novi IVF ciklus Centru za reproduktivnu medicinu i željene trudnoće je planiran za kraj mjeseca augusta 2017. godine, a formiranje nove grupe za IVF ciklus je već počelo. Kao i do sada, konzilijarno će sa nama biti uvaženi profesor Veljko Vlaisavljević zajedno sa svojim timom, a kompletna procedura će biti realizirana u savremeno opremljenim prostorijama i IVF Laboratoriju Centra za reproduktivnu medicinu i željene trunoće Poliklinike “Arbor Vitae dr. Sarić”.

Sve informacije o ulasku u u grupu, kao i samom tretmanu možete dobiti svaki radni od 08:00-17:00 na recepciji Poliklinike ili na telefon 036 555 995.

U međuvremenu u posjetu su nam bili i ponosni roditelji divnih blizanaca koji su začeti u Laboratoriju našeg Centra. Još jednom se želimo zahvaliti na posjetu i dodati da smo neizmjerno sretni što smo u mogućnosti, zajedno sa našim parovima pričati divne životne priče.

Poliklinika “Arbor Vitae”

Od osnivanja 1998.godine do danas nudimo Vam savremenu medicinsku uslugu sa najmodernijim tehničkim dostignućima, ljubazno i na topal i ljudski način!
“Arbor vitae – medicina sa srcem od začeća do procvale dobi”.

logo-alt

GPS Coordinates: 43.350150, 17.812501

Sva prava pridržana - Poliklinika Arbor Vitae Dr. Sarić