Estetika @ Arbor Vitae dr. Sarić

estetika-1200x609.jpg

U želji da korisnici naših usluga imaju objedinjenu uslugu na jendom mjestu od ovog proljeća nudimo i kompletan estetski tretman.

U saradnji sa Poliklinikom BelPrime iz Beograda i uvaženom docenticom Katarinom dr. Andjelkov u mogućnosti smo realizovati i najkompleksnije hirurške zahvate iz domena plastične i rekonstruktivne hirurgije, a sve u sklopu naše operativne bolnice. Osim konsultativnih pregleda, a da bismo Vam olakšali put do željenog rezultata u mogućnosti smo organizirati i video link sa dr. Andjelkov, kako biste uz konsultacije dogovorili optimalan tretman za Vas. Više detalja o samim zahvatima koje je moguće napraviti možete pogledati na ovom linku.

Za savršen osmjeh u našoj ustnovi angažiran je tim vrhunskih stručnjaka Stomatološke poliklinike Jurišić. U saradnji sa Poliklinikom Jurišić u sklopu naše Poliklinike u mogućnosti smo Vam ponuditi širok spektar iz domena stomatoloških estetskih zahvata. Sve stomatološke zahvate po potrebi moguće je napraviti i u opštoj anesteziji.

Već dugi niz godina Vam nudimo optimalno riješenje za Vaše proširene vene. U saradnji sa dr. Al-Tawilom u našoj Poliklinici radi i Centar za moderno liječenje bolesti vena metodom UGFS, EVLA. Klasične hirurške metode phlebektomija i miniphlebektomija Vam nudi naš hirurg Hasan Dr. Leto u našoj dnevnoj bonici.

Zdrava ishrana je neizostavan čimbenik zdravog i lijepog izgleda. U našem timu je angažovana magistrica Nevena Pandža, nutricionista. Uz konsultacije sa nutricionistom dođite do savršenog progama ishrane individualno optimiziranog prema Vašim životnim navikama.

Uđite u ljeto zadovoljni svojim izgledom, uz savršeni osmjeh i zdrave prehrambene navike!

Poliklinika “Arbor Vitae”

Od osnivanja 1998.godine do danas nudimo Vam savremenu medicinsku uslugu sa najmodernijim tehničkim dostignućima, ljubazno i na topal i ljudski način!
“Arbor vitae – medicina sa srcem od začeća do procvale dobi”.

logo-alt

GPS Coordinates: 43.350150, 17.812501

Sva prava pridržana - Poliklinika Arbor Vitae Dr. Sarić