Apartmanski smještaj u Dnevnoj bolnici

U sklopu naše Poliklinike, a prelaskom u nove prostore u ulici Maršala Tita sa radom je počela i savremeno opremljena Dnevna operativna bolnica i Centar za reproduktivnu medicinu i željene trudnoće.

Budući da svaki posjet zdravstvenoj ustanovi nosi sa sobom i određeni stres, korisnicima naših usluga kojima je potreban višednevni boravak smo željeli olakšati liječenje, te omogućiti boravak najbližih zajedno sa njima u sklopu naše ustanove. U okviru kapaciteta Dnevne bolnice i Centra za reproduktivnu medicinu i željene trudnoće od sada pružamo uslugu apartmanskog smještaja za naše pacijente i njihovu pratnju.

Za potrebe smještaja na raspolaganju je moderno opremljeni apartman koji može primiti do pet osoba. Iskoristite priliku da pored otklanjanja zdravstvenih poteškoća uživate i u turističkim znamenitostima grada na Neretvi. Za informacije o uslovima korištenja apartmanskog smještaja, konsultujte se sa našim osoboljem, a u toku priprema za planirani zahvat.

Poliklinika “Arbor Vitae”

Od osnivanja 1998.godine do danas nudimo Vam savremenu medicinsku uslugu sa najmodernijim tehničkim dostignućima, ljubazno i na topal i ljudski način!
“Arbor vitae – medicina sa srcem od začeća do procvale dobi”.

logo-alt

GPS Coordinates: 43.350150, 17.812501

Sva prava pridržana - Poliklinika Arbor Vitae Dr. Sarić