Otvaranje novih prostorija Poliklinike “Arbor Vitae”

“Volimo ovaj posao i u skladu s tim naš slogan jeste Arbor Vitae – od začeća do procvale dobi”, poručili su supružnici Senad i Grit Kirsten Sarić na svečanom otvaranju novih prostorija Poliklinike “Arbor Vitae” zajedno sa Dnevnom operativnom klinikom i modernim IVF Centrom, koje je upriličeno u petak 13. svibnja u Mostaru.

Poliklinika Abor Vitae Dr. Sarić u Mostaru preselila se na novu adresu. Moderno opremljena klinika nalazi se u ulici Maršala Tita b.b. (preko puta Željezničke stanice). Preseljavanjem ove klinike u novi, veći i funkcionalniji prostor, Mostar je jedan od rijetkih gradova u regiji koji je dobio centar za izvantjelesnu oplodnju opremljen modernom opremom.

“Jedini na ovom prostoru pored poliklinike imamo i dnevnu operativnu kliniku”, rekao je prim.dr.med. Senad Sarić specijalista za ginekologiju i porodiljstvo iz Poliklinike Abor Vitae Dr. Sarić.

“Drago mi je što s kolegom Sarićem nakon godina poznanstva mogu započeti službenu suradnju na području liječenja neplodnosti. Nastankom ove klinike otvorile su se mogućnosti da se na jednom mjestu objedini kompletna dijagnostika i terapija ono što se na tom području ono što se na tom području može i u najsuvremenijim centrima”, rekao je liječnik Vlaisavljević.

“Vrlo je bitno da pacijentice odavde ne moraju putovati za Zagreb, Ljubljanu i Beograd, nego će te zahvate moći obaviti u ovoj poliklinici u vrlo dobrim uvjetima”, rekao je dr. Sarić.

Poliklinika “Arbor Vitae”

Od osnivanja 1998.godine do danas nudimo Vam savremenu medicinsku uslugu sa najmodernijim tehničkim dostignućima, ljubazno i na topal i ljudski način!
“Arbor vitae – medicina sa srcem od začeća do procvale dobi”.

logo-alt

GPS Coordinates: 43.350150, 17.812501

Sva prava pridržana - Poliklinika Arbor Vitae Dr. Sarić