Zaštitite se tokom zimskih mjeseci

zastita-1200x609.jpg

Niske temperature, mraz, vjetar, dobitna su kombinacija za suhu i oštećenu kožu. Nagle promjene temperature, hladan i suhzrak, zagrijane prostorije, sve to i još mnogi drugi faktori doprinose isušivanju kože i kose te ih je potrebno dodatno zaštititi i njegovati.
U sklopu naše Poliklinike nalazi se izložbeni prostor firme Medico Vital sa širokim spektrom preparata za zaštitu kože protiv vjetra i vremenskih uticaja u zimskim danima. U ponudi su proizvodi renomiranih proizvođača Weleda, Hipp, Zagrebački melem, ABO Pharma i Orthomol.

Povedite računa o jačanju imuniteta na vrijeme i spriječite pojavu neželjenih posljedica za vrijeme zimskih mjeseci, kada smo izloženiji i povećanom broju virusnih infekcija i prehlada. Ovo je osetljiv period za osobe sa oslabljenim imunitetom, a naručito osobe sa povećanim nutritivnim potrebama, osobe sa smanjenim unosom pojedinih sastojaka hrane, osobe kod kojih se želi postići određeno fiziološk odjelovanje, te osobe iz posebnih kategorija (djeca, trudnice, osobezreledobi, sportisti, dijabetičari).
Sve informacije o proizvodima možete dobiti na recepciji Poliklinike ili telefonskin a 036 555 996.

Poliklinika “Arbor Vitae”

Od osnivanja 1998.godine do danas nudimo Vam savremenu medicinsku uslugu sa najmodernijim tehničkim dostignućima, ljubazno i na topal i ljudski način!
“Arbor vitae – medicina sa srcem od začeća do procvale dobi”.

logo-alt

GPS Coordinates: 43.350150, 17.812501

Sva prava pridržana - Poliklinika Arbor Vitae Dr. Sarić