Laboratorij @ Poliklinika Arbor Vitae dr. Sarić

labor-1-1200x609.jpg

U sklopu naše Poliklinike se nalazi savremeni laboratorij za pružanje medicinsko-laboratorijskih usluga opremljen visokosofisticiranom i najmodernijom opremom i uređajima. U mogućnosti smo napraviti sve analize krvi.
Testiranje krvi može biti dijagnostičko, u cilju postavljanja dijagnoze bolesti, ili preventivno, u cilju procjene zdravstvenog stanja osobe i ranog otkrivanja bolesti dok se njeni znaci i simptomi još ne pojavljuju. Spektar analiza krvi koje treba uraditi određuje ljekar na osnovu istorije bolesti i pregleda bolesnika.
Svaka osoba je odgovorna za svoje zdravlje i preporuka je da se periodično podvrgava kontrolnim pregledima. U zavisnosti od starosti i spola osobe, pregledi treba da se obavljaju u periodu od šest do 12 mjeseci.

Pored pojedinačnih parametara zdravstvenog stanja organizma obuhvaćenih navedenim oblastima, naš laboratorij vam nudi i pojedine specifične pakete usluga kao što su „komplet osnovnih analiza“, „internistički paket“ te „veliki lipidogram“ i mnoge druge. Kompletnu ponudu paketa usluga uz naznačene cijene možete pogledati OVDJE.

Ukoliko iz bilo kojeg razloga niste u mogućnosti doći u laboratorij, pozivom na telefon možete ugovoriti termin za dolazak našeg tima u kućnu posjetu te vađenje krvi u vlastitiom domu. Kućne posjete je moguće realizirati od ponedjeljka do petka u vremenu od 08:00h do 13:00h. U sklopu posjete, biti će Vam izmjeren i krvi pritisak. Također, uz prethodni dogovor, smo u moućnosti snimiti i EKG u kućnim uslovima.

Rezultati analiza za naše klijente su dostupni isti dan na recepciji naše poliklinike a po želji, rezultati analiza se mogu dostaviti faksom ili email-om.

Kao moderan medicinski laboratorij sa implementiranim laboratorijskim informacionim sistemom (LIS) omogućavamo našim klijentima vrhunsku uslugu baziranu na pouzdanim rezultatima analiza, a naš stručni tim garantira visoku kvalitetu naših usluga, profesionalnost, pristupačnost i pouzdanost.

Ukoliko imate bilo kakvih dodatnih pitanja, ili želite ugovoriti termin, slobodno nam se obratite putem email-a info@poliklinika-saric.com ili telefonom na broj +387 36 555-995.

Poliklinika “Arbor Vitae”

Od osnivanja 1998.godine do danas nudimo Vam savremenu medicinsku uslugu sa najmodernijim tehničkim dostignućima, ljubazno i na topal i ljudski način!
“Arbor vitae – medicina sa srcem od začeća do procvale dobi”.

logo-alt

GPS Coordinates: 43.350150, 17.812501

Sva prava pridržana - Poliklinika Arbor Vitae Dr. Sarić